Kirsten Magdavius

Healing og personlig udvikling


Healing er mange ting, men for mig handler det om, at du finder ind til den, du virkelig er, og får set på det, der indtil nu har hindret dig i at nå derind. Derved vil du få mulighed for at få kontakt med dine mange kvaliteter og få fat på din livsglæde igen.

Healingsprocessen tager udgangspunkt i dig og dine behov, og kan eksempelvis indeholde: samtale, drømmearbejde, følelsesforløsende terapi, afspænding og små meditationsøvelser.


Personlig udvikling
Nogle skal ud i en personlig krise, før de begynder at arbejde med sig selv. Andre føler en dyb længsel efter at lære sig selv bedre at kende, fordi de inderst inde ved, at livet har mere at byde på end det, de oplever lige nu.

At lære sig selv bedre at kende er en proces, der tager tid - lang tid. Måske resten af livet. Det store udviklingsarbejde skal du naturligvis selv klare, men det er nødvendigt at få hjælp udefra fra en person, der selv har været igennem processen, og som derfor kan guide og vejlede dig videre. Og som kan give dig den følelsesmæssige omsorg, der er nødvendig, for at du kan komme videre.
 
                                                                                                                             lille bitte hjerte
Følelsesforløsende terapi
Når vi følger vores intuition, handler vi i overensstemmelse med os selv, og vi har det godt. Men forskellige oplevelser og tillærte mønstre op gennem vores barndom har medført, at vi har været nødsaget til at lukke af for vores følsomhed og dermed for adgangen til vores intuition. Det er derfor vigtigt at få kontakt med - og få bearbejdet - disse ofte ubevidste traumer, for at kunne slippe den energimæssige binding til uhensigtsmæssig adfærd og selvdestruktive mønstre i vores dagligdag.

I terapien finder vi tilbage til de episoder i din barndom, hvor du ikke fik den følelsesmæssige omsorg, du havde brug for. Vi tager os af "dit indre barn" og healer de følelsesmæssige sår, du dengang fik. Da du derved kommer i kontakt med de følelser, som du dengang var nødsaget til at fortrænge, fordi de var for svære at håndtere, så kan processen være smertefuld, men samtidig også både forløsende og livgivende. Og du vil få frigivet en masse energi. Denne nye tilstand vil give dig en dybere kontakt med dig selv, og du vil føle dig mere hel.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere.

En konsultation varer 1 1/2 time og koster 600,-.

Evt. afbud senest dagen før, ellers betales fuld pris. Afbud kun pr. tlf.Klinikadresse
:
Kirsten Magdavius
Falstersgade 59, 8000 Århus C  

Tlf. nr. : 76 27 33 40 (Fastnet)

Jeg træffes bedst hverdage mellem 9.00-9.30.
Ellers tager min telefonsvarer mod besked, og jeg ringer tilbage til dig.

E-mail: magdavius@mail.dk

                                                                     klinik