Kirsten Magdavius

   
       

Osteoporose/knogleskørhed


Måske har du fået at vide, at du er ved at udvikle osteoporose (så du kun har osteopeni) og vil gerne forebygge, at det bliver værre. Måske er du arveligt disponeret og vil allerede nu gøre noget godt for dine knogler - eller du har måske allerede fået konstateret knogleskørhed.

Det kan også være, at du ikke kan tåle - eller ikke ønsker - at indtage den kemiske medicin.

Jeg har selv i 2008 fået diagnosen osteoporose efter 2 sammenfald i ryggen, og siden da har jeg studeret naturlige måder at forøge knoglemassen på. Og det er lykkedes mig at styrke mine knogler udelukkende vha. kost, kosttilskud, motion og ved at arbejde med mine tanker og følelser. 

Jeg opfatter knogleskørhed som en livsstilssygdom (med enkelte undtagelser), som vi selv kan gøre noget ved uden at behøve at indtage kemisk medicin.
Jeg tror på, at vi har en intelligent krop, der langt hen ad vejen kan genopbygge sig selv, blot vi giver den de rigtige byggesten.

Hvis knoglerne er blevet porøse, så er det tegn på, at de ikke har haft de rigtige vækstbetingelser, og at de ikke har fået de næringsstoffer, som de havde brug for. Det kan vi nu give dem, så de igen kan blive stærke og sunde.

Hvilke kosttilskud der er gode kan være noget af en jungle at finde ud af. Jeg har gennem de seneste 6-7 år via danske og udenlandske hjemmesider undersøgt hvilke kosttilskud, der er de optimale at indtage, og har derefter afprøvet dem på egen krop.
For som jeg ser det, er det ikke nok at spise kalk og D-vitamin, for godt nok er kalk vigtig, og D-vitamin er nødvendig for at kunne optage kalken. Men knoglemassen består af meget andet end kalk, så vi skal tilføre kroppen alt det, som knoglerne består af, og som kan hjælpe med til, at kalken sætter sig der, hvor den skal og ikke bliver i blodbanen.
Desuden har jeg undersøgt hvilken kost, der tilfører os de rigtige næringsstoffer, og hvilke former for motion, der styrker knoglerne bedst.
Vores tanker og følelser har også stor indflydelse på vores krops sundhedstilstand, så dem skal vi også have kigget på og arbejdet med.

Så har du lyst til at lære at styrke dine knogler på en naturlig måde vha. kost, kosttilskud og forskellige former for motion, så tilbyder jeg vejledning og oplysning om de muligheder, der p.t. findes, så du selv kan træffe de valg, der er bedst for dig.
Desuden har jeg skrevet bogen: "Knogleskørhed - hvad kan vi selv gøre?". Se omtale længere nede på siden.

Det kan være, at du vælger den kemiske medicin. Det kan være, at du vælger naturprodukter - eller det kan være, at du vælger en kombination.

Hovedsagen er, at du har det godt med de valg, du træffer.

Men for at kunne træffe de rigtige valg må man vide hvilke muligheder, man har.

Hvis du har haft smertefulde sammenfald i ryggen, kan jeg også hjælpe dig med at
lære at leve med det og få en god og indholdsrig dagligdag - på trods af smerterne.
For selvom der er en del, man skal tage hensyn til, når man har knogleskørhed, så er vigtigt, at man lærer at fokusere på mulighederne i stedet for begrænsningerne. 
Selv om livet indimellem kan gøre ondt og være fyldt med udfordringer, så er det vigtigt aldrig at give op!
Der er altid noget man kan gøre for at få det bedre.

En konsultation koster 400,- for 1 time.

Se også min hjemmeside: www.knogleskørhed.com 
                                                                                                                      stavgang
 


                                         
                   NYT - NYT - NYT- NYT

                       
                                                          Knogleskørhed - forside
                       

Så er
min nye bog: "Knogleskørhed - hvad kan vi selv gøre?" udkommet!

Bogen henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine knogler på en naturlig måde - uden kemisk medicin. Den henvender sig også til dig, der vil forebygge, at du udvikler knogleskørhed.

Og hvis du har været så uheldig, at du har haft sammenfald i ryggen eller brud på lårbenet - med deraf følgende smerter - så er der også et kapitel, der fortæller om, hvad du kan gøre for at komme videre med dit liv - på trods af smerterne.

Du kan sende mig en mail: magdavius@mail.dk - eller ringe 76 27 33 40 (fastnet).
Oplys dit navn og din adresse, så sender jeg den til dig sammen med mine kontooplysninger.
Evt. med et girokort, hvis du ønsker det.

Bogen er på 206 sider og koster 199,- + 50,- til porto, hvis du ønsker den tilsendt.

Her er, hvad Carsten Vagn-Hansen skriver om bogen på sin hjemmeside:

"Jeg  kan også anbefale bogen "Knogleskørhed" af Kirsten Magdavius, der selv i 2008 fik konstateret osteoporose i svær grad med to sammenfald i ryggen. Hun bestemte sig til at klare sig uden kemisk medicin og gik i gang med at samle viden om hvordan. Den er virkelig god og forklarer godt, hvad det drejer sig om. Jeg er sikker på, at den vil hjælpe mange og overflødiggøre medicin. Hun har udgivet bogen på eget forlag i 2014."


                   
Foredrag:
Jeg holder også foredrag om, hvordan man kan opbygge knogler på en naturlig måde, dvs. uden medicin.

Og et andet foredrag handler om, hvordan man kan komme videre i livet, hvis man har haft sammenfald med dertil hørende smerter.
Se mere under "Foredrag" ude i menuen.
                                                                                             


Klinikadresse:
Kirsten Magdavius
Falstersgade 59, 8000 Århus C 

Bor du ikke i nærheden af Århus, kan vi lave en telefonkonsultation.
Vi aftaler så et tidspunkt, hvor du ringer mig op.

Tlf. nr
. : 76 27 33 40 (Fastnet)

Jeg træffes bedst hverdage mellem 9.00-9.30.
Ellers tager min telefonsvarer mod besked, og jeg ringer tilbage til dig.

E-mail: magdavius@mail.dk