Kirsten Magdavius

Så er min nye bog: "Knogleskørhed - hvad kan vi selv gøre?" udkommet!

Bogen henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine knogler på en naturlig måde - uden kemisk medicin. Den henvender sig også til dig, der vil forebygge, at du udvikler knogleskørhed.

Og hvis du har været så uheldig, at du har haft sammenfald i ryggen eller brud på lårbenet - med deraf følgende smerter - så er der også et kapitel, der fortæller om, hvad du kan gøre for at komme videre med dit liv - på trods af smerterne.

Du kan sende mig en mail: magdavius@mail.dk - eller ringe 23 25 50 18
Oplys dit navn og din adresse, så sender jeg den til dig sammen med mine kontooplysninger.
Evt. med et girokort, hvis du ønsker det.

Bogen er på 206 sider og koster 199,- + 50,- til porto, hvis du ønsker den tilsendt.

Her er, hvad Carsten Vagn-Hansen skriver om bogen på sin hjemmeside:
"Jeg  kan også anbefale bogen "Knogleskørhed" af Kirsten Magdavius, der selv i 2008 fik konstateret osteoporose i svær grad med to sammenfald i ryggen. Hun bestemte sig til at klare sig uden kemisk medicin og gik i gang med at samle viden om hvordan. Den er virkelig god og forklarer godt, hvad det drejer sig om. Jeg er sikker på, at den vil hjælpe mange og overflødiggøre medicin."

                                                    knogleskørhed - forside


Du kan læse mere om knogleskørhed under "Osteoporose" ude i menuen.

På facebook har bogen sin egen side, hvor jeg opdaterer med nyheder, etc.

Følg med på bogens facebook-side ved at trykke herJeg har også skrevet følgende 3 bøger om alkoholisme:"Ædru - og hvad så??"
der er en letlæselig, positiv og livsbekræftende bog om, hvordan man kan blive ædru - og ikke mindst hvordan man kan bevare sin ædruelighed.

Bogen er en brugsbog, der kan bruges af alle, der ønsker at blive - eller forblive - ædru, uanset behandlingsmetode. Den beskriver de behandlingsmuligheder, der findes, og den kommer ind på, hvad man kan gøre af rent praktiske ting for at bevare sin ædruelighed. Den kommer ind på den fysiske sundhed, den psykiske sundhed, og hvordan man kan tackle det sociale liv. Den beskriver, hvad man kan gøre tankemæssigt for at få det bedre, og hvordan man kan håndtere de følelser, der nu ikke mere kan dulmes med alkohol. Sidst i bogen er der litteraturliste og henvisninger til nyttige telefonnumre.

Indholdet bygger på de erfaringer, jeg selv har gjort gennem mange års ædruelighed - så de er godt gennemprøvede. Grundtonen er kærlig og accepterende, men samtidig understreger den nødvendigheden af fuldstændig at holde sig fra alkohol, og den understreger i høj grad alkoholikerens eget ansvar for sin ædruelighed.


"At leve med en alkoholiker"
Desuden har jeg skrevet en bog til de pårørende, der ofte står som ulykkelige tilskuere, der magtesløse kan se på, at alkoholikeren trods trusler, bønner og løfter fortsætter sit selvdestruktive drikkeri. Hvad skal de gøre, når deres familiemedlem, ven eller kollega er ved at drikke sig ihjel? Hvor skal de henvende sig for at få hjælp til at klare situationen? Man siger, at alkoholikeren lider af sygdommen - men at familien lider under den.

Bogen beskriver bl.a. alkoholismens symptomer, forløb og behandlingsmuligheder. For ved at få en forståelse for, hvad sygdommen alkoholisme indebærer, er det nemlig muligt at gøre sig fri af den afhængighed, som den pårørende skaber til "sin" alkoholiker. Og "han"/"hun" kan derved slippe den magtesløshed og håbløshed, der er kendetegnende for alkoholikerens nærmeste.

Bogen giver også råd og vejledning i, hvad man selv kan gøre for ikke at gå helt i stykker, når man er tæt knyttet til en alkoholiker. Her kan du også finde nyttige adresser, telefonnumre og litteraturhenvisninger.

Ovenstående 2 bøger koster 138,- pr. stk. ( + 40,- til porto og forsendelsesomkostninger) og kan købes ved henvendelse til mig. Ring eller mail - og jeg sender den/dem til dig.


"Berus dig i livet"
Denne bog henvender sig specielt til de ædru alkoholikere, der ønsker at gennemgå en indre forvandlingsproces, så de derved kan få fat på den ægte livsglæde, der gerne skulle blive et resultat af ædrueligheden - så de kan "beruse sig i livet" i stedet for i flasken.

Men den kan med lige så stort udbytte læses af alle, der ønsker en dybere indføring i alkoholismens mysterium, og som gerne vil hjælpe og støtte alkoholikeren på dennes vej mod åndelig frihed. Bogen går ind i problematikken omkring de psykiske og åndelige tilstande, der kan ligge til grund for alkoholismens udvikling, og den viser, hvilke veje man kan gå for at komme i kontakt med sig selv - og dermed sin sjæl - igen.

Ligeledes er den ment som en indføring i de åndelige emner, som man uundgåeligt kommer i kontakt med, hvis man ønsker at finde ind til det, som vi alle i bund og grund længes efter: kærligheden og livsglæden. Så bogen kan derfor bruges af alle, der ønsker forandring i deres liv.

Bogen koster 158, - (+ 40,- til porto og forsendelsesomkostninger), og kan købes ved henvendelse til mig. Ring eller mail - og jeg sender den til dig.


Desuden har jeg udgivet CD-en:


"Nyd din ædruelighed"
På denne CD, der er en slags opfølgning på "Ædru - og hvad så", (men sagtens kan høres uden kendskab til den) motiverer jeg på en positiv og livsbekræftende måde lytteren til fortsat ædruelighed.

Ved hjælp af tale, bekræftelser, visualiseringer og en dybdeafspænding, giver jeg lytteren redskaber til at kunne nyde sin ædruelighed.

Den koster 149,- (+ 30,- til porto og forsendelsesomkostninger).
Ring eller mail og jeg sender den til dig.


"Startpakken"
Jeg kan anbefale at købe "startpakken", dvs. bogen "Ædru - og hvad så??" og CD-en "Nyd din ædruelighed", hvis du lige er blevet ædru - eller hvis du har planer om at blive det.

Prisen for dennne pakke er 300,- incl. porto og forsendelsesomkostninger..
Klinikadresse:
Kirsten Magdavius
Falstersgade 59, 8000 Århus C  

Tlf. nr. : 23 25 50 18

Jeg træffes bedst hverdage mellem 9.00-9.30.
Ellers tager min telefonsvarer mod besked, og jeg ringer tilbage til dig.


E-mail: magdavius@mail.dk