Kirsten Magdavius

Individuel alkoholbehandling


At holde op....

Dét at holde op med at drikke, er sædvanligvis utrolig svært. Men ét er at holde op - noget andet er fortsat at holde sig ædru.

Al den energi, som du før brugte på at drikke, kan du nu bruge på en konstruktiv måde og samtidig gå i gang med en personlig udviklingsproces.
Du må lære at tage ansvar for dit eget liv, og du må finde ind til netop dine ressourcer og kvaliteter for dermed at få større selvtillid og livsglæde.

Fejlagtigt kan vi tro, at glæden kommer, når vi drikker - at den kommer udefra. Men glæden skal komme indefra - og den venter kun på, at du får fat i den....

Selvom du måske har svært ved at se det lige nu, vil du opdage, at et liv uden alkohol er et rigt liv - hvis du vælger at udnytte dine muligheder.

Valget er dit.                                                                                    
                                                                                                        lille bitte hjerte                                                       

Hvem er du?

Måske ønsker du at holde op med at drikke, men mangler den nødvendige støtte og hjælp.
Eller du er lige holdt op, og har derfor brug for hjælp til at fortsætte din ædruelighed.
Du kan også have været ædru i længere tid og har nu nået et punkt, hvor du ønsker at komme videre med dig selv.


Misbrug:

Måske skammer du dig, fordi du er blevet fanget ind i alkoholismens jerngreb, og du kan måske ikke forstå, hvordan du kunne komme helt derud, hvor du ikke selv kan finde tilbage. Men der er ikke noget at skamme sig over. Tværtimod vil jeg lykønske dig med, at du nu vil til at gøre noget ved det.

Der er en grund til, at du drikker. Du kan måske ikke selv se det lige nu, men sammen vil vi se på, hvilke grunde lige netop du har for at flygte fra virkeligheden.

Andre mennesker kan flygte ind i mad, arbejde, spil, ekstreme sportsaktiviteter, etc. - du er flygtet ind i alkoholens tåger.

Individuel terapi:

I den individuelle terapi tager jeg udgangspunkt i dig og din nuværende situation, og jeg vurderer, om jeg vil være i stand til at hjælpe dig. Skønner jeg, at du er for syg, vil jeg henvise dig videre.

Er du meget motiveret for at komme ud af dit misbrug, og er du parat til at gøre en indsats, vil vi sammen lægge en plan for det videre forløb.

Hos mig får du ikke antabus, men jeg hjælper dig til at finde ind til din egen indre antabus - nemlig livsglæden. For uden glæden er det svært at holde sig ædru.


Personlig udvikling:

At få fat på sin indre glæde kræver et stykke arbejde af dig. Du vil ikke få noget forærende, men jeg vil give dig nogle redskaber, som du selv skal arbejde videre med, for at du kan lære dig selv bedre at kende.

Selvom du selv skal gøre udviklingsarbejdet, er det nødvendigt at få hjælp udefra fra en person, der selv har været igennem processen, og som derfor kan guide og vejlede dig videre. Og som kan give dig den følelsesmæssige omsorg, der er nødvendig for at kunne komme videre.

En konsultation kan f.eks. indeholde: samtale, afspænding, healing, små meditationsøvelser, drømme, følelsesforløsende terapi og personlig vejledning.
Alt efter, hvad du lige nu har brug for.


Pårørende:

Er du pårørende til en alkoholiker, kan du have ligeså meget brug for hjælp som alkoholikeren.
For mens "din" alkoholiker er afhængig af alkoholen, er du måske blevet afhængig af alkoholikeren!

Og det er svært at være vidne til at se et menneske, man holder af, systematisk ødelægge sig selv ved at drikke ukontrollabelt og destruktivt.

Har du uddybende spørgsmål, eller vil du bestille en tid, kan du ringe eller maile til mig.

En konsultation varer 1 1/2 time og koster 600,-.

Jeg tager ikke imod dankort.

Evt. afbud senest dagen før - ellers betales fuld pris. Afbud kun pr. tlf.Klinikadresse:
Kirsten Magdavius
Falstersgade 59, 8000 Århus C  

Tlf. nr. : 76 27 33 40  (Fastnet)

Jeg træffes bedst hverdage mellem 9.00-9.30.
Ellers tager min telefonsvarer mod besked, og jeg ringer tilbage til dig.

E-mail: magdavius@mail.dk

                                                                                         stole